Всі закупівлі облавтодорів з серпня відбуватимуться через ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі закупівлі облавтодорів з серпня відбуватимуться через ProZorro

Казна та Політика
275
Укравтодор зобов’язав облавтодори з 1 серпня 2016 року проводити закупівлі всіх матеріально-технічних ресурсів через електронну систему торгів ProZorro.
Про це розповів т.в.о. керівника Укравтодору Євген Барах, повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.
«Є достатньо відома усім схема відмивання державних грошей – купівля товарів через посередників. Зобов’язавши державних підрядників купувати всі необхідні матеріали і техніку на ProZorro, я впевнений, що ми позбавимося від корупції таким способом і не будемо вдвічі або навіть втричі переплачувати за дорожні матеріали», – зазначив він.
В Укравтодорі впевнені, що завдяки використанню відкритих онлайн-майданчиків, закупівлі необхідних матеріалів і техніки будуть проводитися виключно у постачальників, і це допоможе значно зекономити витрати на дорожні роботи.
Нагадаємо, 13 червня 2016 року Укравтодор вперше розмістив дві закупівлі на ProZorro. За допомогою першого оголошення Державне агентство автомобільних доріг планує знайти організацію, яка буде здійснювати контроль за станом автомобільних доріг та якістю виконання на них дорожніх робіт. Другий конкурсний відбір стосується пошуку виконавців науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт для дорожньої галузі.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас