До Дня бухгалтера в Україні ЛІГА:ЗАКОН оголошує Національну бухгалтерську премію року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Дня бухгалтера в Україні ЛІГА:ЗАКОН оголошує Національну бухгалтерську премію року

685
На честь свого 25-річчя та з нагоди Дня бухгалтера в Україні лідер ринку інформаційно-правових систем компанія ЛІГА:ЗАКОН оголошує Національну бухгалтерську премію року.
Проект організовується спільно з Федерацією професійних бухгалтерів та аудиторів України за підтримки Міністерства фінансів України, Торгово-промислової палати України, Національного банку України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Спілки аудиторів України.
У рамках проекту стартує всеукраїнський конкурс креативних есе на тему «Якби я був #Міністр фінансів…». До участі запрошуються українці віком від 18 років, які є практикуючими бухгалтерами, економістами та фінансистами.
«Організовуючи такий конкурс, ми прагнемо виявити та представити суспільству людей, які активно діляться власним досвідом з іншими, формують позитивний імідж бухгалтера, а також, найголовніше, прагнуть, як і ми, разом змінити нашу країну на краще», – відзначає директор з маркетингу та продажів ЛІГА:ЗАКОН Анна Колесова.
Усі охочі випробувати фортуну мають надіслати до 10 липня українською або російською мовою есе, заповнивши онлайн-форму на сайті http://www.ligazakon.ua/awards.
На переможця конкурсу чекатиме головний приз – п’ятиденний тур до міста закоханих – феєричного Парижу. Крім того, автори робіт, які завоюють золото, срібло та бронзу конкурсу, отримають сертифікати на практикуми ЛІГА:ЗАКОН вартістю 2000 грн кожний.
Оголошення та урочиста церемонія нагородження переможців Національної бухгалтерської премії року відбудеться 15 липня у Chamber Plaza.
До Дня бухгалтера та з нагоди 25-річчя ЛІГА:ЗАКОН підготувала також для клієнтів спеціальні літні пропозиції. Придбайте в період з 21 червня до 15 липня конфігурацію ГРАНД Платформи LIGA:ZAKON та отримайте додаткове робоче місце до 30.09.2016.
Придбавши конфігурацію ПРАЙМ або БУХГАЛТЕР ПРОФ Проф Платформи LIGA:ZAKON, отримайте підписку на електронне аналітичне видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” до 30.09.2016.
Систему ЛІГА:ЗАКОН Бухгалтер разом з виданням “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” можна придбати за ціною системи – 650 грн/міс. Детальніше на сайті http://product.ligazakon.ua/stock_210616.
Крім того, всі учасники акції будуть запрошені на святкову церемонію вручення Національної бухгалтерської премії року.
Завжди отримуйте більше з ЛІГА:ЗАКОН!
Генеральним партнером проекту Національна бухгалтерська премія року виступає туристична компанія «Феєрія».
Генеральний ТВ-партнер – телеканал UBR.
Головний інформаційний партнер – ІА ЛІГАБізнесІнформ.
Інформаційний партнер – інтернет-видання «Обозреватель».
Інтернет-партнер – портал Finance.UA.
Партнер – Juscutum Audit.
ЛІГА:ЗАКОН – інноваційна українська компанія, лідер ринку інформаційно-правових систем, що вже 25 років надає якісну правову підтримку бізнесу та суспільству. Найбільший в Україні розробник інформаційно-правових сервісів.
Місія ЛІГА:ЗАКОН – працювати заради підтримки розвитку бізнесу в Україні. Ми віримо, що розвиток бізнесу та підприємництва – ключовий важіль розвитку України. Саме тому вся наша робота спрямована на те, щоб допомогти бізнесу максимально реалізувати власний підприємницький потенціал в умовах постійних змін зовнішнього середовища.
Крім того, компанія ЛІГА:ЗАКОН – провідний в Україні центр професійного навчання та обміну досвідом для широкого кола фахівців, діяльність яких лежить у правовому полі.
Цього року індекс клієнтської лояльності та довіри (NPS) компанії становить 74,23%, що є одним із найвищих показників за міжнародною класифікацією.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас