Будівлю "Брокбізнесбанку" виставлено на продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівлю "Брокбізнесбанку" виставлено на продаж

Фондовий ринок
504
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нежитлову нерухомість у столиці.
Один з найбільших та найдорожчих із виставлених на даний час лотів – приміщення головного офісу АТ «Брокбізнесбанк» у Києві.
Стартова ціна, з якої розпочнеться аукціон, – 122,19 млн грн.
Головний офіс «Брокбізнесбанку» – це окрема п’ятиповерхова будівля, загальною площею 4285,7 м2. Розташовується на проспекті Перемоги, 41, у прилеглій до центру частині міста, поруч із пішохідними зонами відпочинку (парками імені Пушкіна та КПІ) та трьома станціями метро – «Шулявська» (0,5км), «Політехнічний інститут» (1,1км) і «Дорогожичі» (2,3км).
Будівля у гарному стані, підключена до міських мереж водо-, тепло- та електропостачання. Крім того, обладнана захищеним депозитарним сховищем, системами охоронної сигналізації та відео-спостереження. У внутрішньому дворі, на відособленій території, є закритий паркувальний майданчик на 50 машино-місць.
Разом із будівлею продається комп’ютерна і офісна техніка, а також – банківське обладнання.
Торги відбудуться 14 липня на електронному майданчику ТОВ «СП Юстиція». Крайній термін для подачі заявок на участь в аукціоні – 8 липня.
Окрім цього на Інформаційному порталі Фонду представлено інформацію про виставлені на продаж об’єкти нерухомості та транспорт, і перелік усіх активів, у тому числі кредитів, у розрізі неплатоспроможних банків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас