Всесвітній банк працює над новою стратегією підтримки України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітній банк працює над новою стратегією підтримки України

Світ
241
Політика Світового банку щодо нашої країни не зміниться після зміни регіонального директора, але банк працює над новою стратегією підтримки України в зв’язку з тим, що термін дії поточної стратегії закінчується.
Про це повідомив директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фан, який залишає свій пост у зв’язку з плановою ротацією.
Відповідаючи на питання про зміну політики банку щодо України після його відходу з поста регіонального директора, Чімяо Фан сказав: “Абсолютно ні. Це важливо для міжнародних інститутів – директор змінюється, а політика – ні”.
“У групи Світового банку є стратегія підтримки України, і незабаром термін дії поточної стратегії закінчується. Ми знаходимося в процесі підготовки нової стратегії”, – додав він.
За словами Чімяо Фана, нова стратегія базується на аналізі ключових моментів і перешкод для стабільного економічного зростання, а також на пріоритетних заходах українського уряду і зацікавленості в проведенні реформ.
“Один з аспектів – набутий досвід роботи з попередньою стратегією. Але я хочу вас запевнити, що стратегія і політика Світового банку щодо України не зміняться зі зміною директора”, – зазначив він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас