Екс-ректор Мельник намагається повернутися у виш — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-ректор Мельник намагається повернутися у виш

Кримінал
1054
Скандальний екс-ректор Національної податкової академії в Ірпені Петро Мельник може знову повернутися на роботу в свій виш.
Сьогодні в Апеляційному суді Київської області відбудеться розгляд його скарги на відмову Ірпінського суду поновити його на посаді голови університету Держфіскальної служби України, пише видання «Сегодня».
Як розповів виданню адвокат Мельника Ігор Черезов, це вже друге засідання. «Перше не відбулося, було перенесено на прохання відповідачів», – повідомив Черезов.
За його словами, Мельник не має великого бажання виходити на роботу, але для нього відновлення – це справа честі й захисту репутації.
«Більш того, мій клієнт вважає, що виш занепав, а «повертатися на руїни» він не хоче», – каже адвокат.
У свою чергу помічник нинішнього ректора Анатолій Стрій запевнив журналістів, що Мельника не чекають.
«Мельник дуже хоче повернутися в крісло. Але тут йому не раді. Буквально минулої п’ятниці колектив вишу обрав нового ректора», – повідомив Стрій.
За словами проректора, університет для Мельника був особистої бізнес-імперією.
«…Мельник зробив багато хорошого для розвитку вишу, на якомусь етапі він раптом вирішив, що виш не державний, а його особистий, і перетворився на місцевого царька. Не розумію, яке у нього є моральне право відновлюватися…», – зазначив Стрій.
Водночас деякі студенти, які навчалися ще за Мельника, припускають, що виш тільки виграє.
«Знаю, що Мельника називали «татом». Вважаю його добрим управлінцем, за нього будувався стадіон, а зараз будівництво «заморозилося». Думаю, що якщо суд його поверне, то, напевно, стане краще», – цитує видання одного зі студентів університету.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас