Одна із найбільших європейських біржа буде інвестувати в фінтех — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одна із найбільших європейських біржа буде інвестувати в фінтех

Фінтех і Картки
262
Німецька фондова біржа Deutsche Bourse готується створити венчурний фонд під назвою DB1 для інвестицій в Фінтех-компанії, які знаходяться в стадії активного росту і працюють на ринках капіталу.
Як повідомили в Deutsche Bourse, команда фонду переважно розміститься у Франкфурті і займеться як майбутніми, так і вже існуючими вкладеннями компанії – деякі з останніх доведеться скасувати в спробі побудувати більш збалансований стратегічний інвестпортфель.
Обсяги майбутніх інвестицій в компанії поки не уточнюють, однак підкреслюють, що всі вкладення будуть зроблені з нинішніх фінансових резервів в стратегічні для Deutsche Borse напрямки.
Раніше стало відомо, що потенційний вихід Великобританії з Євросоюзу може стати загрозою злиття Лондонської фондової біржі (London Stock Exchange, LSE) і Deutsche Borse.
Це може обернутися для учасників угоди вартістю 20 млрд євро запереченнями з боку політиків, великою увагою від регуляторів і переоцінкою вартості обох компаній, так як передбачається, що центральний офіс нової біржі розміститься в Лондоні.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас