Японська Fujikura планує в жовтні відкрити другий завод на Львівщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японська Fujikura планує в жовтні відкрити другий завод на Львівщині

Фондовий ринок
974
Виробник електрообладнання та телекомунікаційних систем Fujikura (Японія) у жовтні поточного року планує запустити в експлуатацію ще один завод кабельних мереж для автомобілів в Яворівському районі Львівської області.
Згідно з повідомленням на сайті Львівської облдержадміністрації з посиланням на керівника з адміністративної діяльності “Фуджикура Аутомотів Україна” Оксану Лашманову, площа нового виробничого комплексу перевищить 16 тис. кв. м.
На заводі планується розширити асортимент продукції і створити 3 тис. робочих місць, а також забезпечити безкоштовний проїзд до місця роботи.
У повідомленні нагадується, що перший завод японської компанії у Львівській області почав працювати в квітні поточного року, загальний обсяг інвестицій в перший етап склав 87 млн грн.
Як повідомлялося, на першому етапі інвестиційного проекту, вартість якого оцінюється в EUR60 млн протягом трьох років, Fujikura почала виробництво кабельних мереж для автомобілів європейських автовиробників на існуючих площах 12 тис. кв. м.
Рішення про розширення виробництва та подальше будівництво заводу планувалося прийняти у разі успішної реалізації першого етапу.
Планові потужності Fujikura Automotive Ukraine Lviv, яке планується побудувати в рамках індустріального парку у Львові, досягнуть 4 млн комплектів електрообладнання для автомобілів на рік.
Компанія Fujikura заснована у 1885 році в Японії і поступово розрослася до міжнародної корпорації, що займається інноваційними технологіями. Оборот компанії перевищує EUR5 млрд на рік.
Представництва компанії працюють в США, Сінгапурі, Малайзії, Великобританії, В’єтнамі та Індії. Її штат налічує понад 50 тис. працівників по всьому світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас