Загублені шкарпетки обходяться британцям щорічно в $2,8 млрд (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Загублені шкарпетки обходяться британцям щорічно в $2,8 млрд (дослідження)

Світ
508
Британці втрачають в середньому 1,3 носка на місяць, або близько 1264 шкарпетки протягом свого життя, показує дослідження, проведене за замовленням компанії Samsung.
Таким чином, у жителів Великобританії пропадають шкарпетки на суму 2 млрд фунтів стерлінгів ($2,8 млрд) на рік (з урахуванням того, що середня пара шкарпеток коштує близько 2 фунтів), йдеться в прес-релізі компанії.
Найпоширенішими причинами втрати шкарпеток, на основі аналізу відповідей більш ніж 2 тис. респондентів, названі їх падіння з білизняної мотузки або за батареї опалення, а також непарне завантаження шкарпеток в пральну машину під час прання.
Найбільше страждають від цієї проблеми чоловіки, оскільки лише 26% з них стежать за тим, щоб завантажувати пральну машину парні шкарпетки, проти 44% жінок. При цьому кольорові шкарпетки пропадають втричі частіше, ніж одиничні, смугасті або в горошок.
Вчені Джофф Елліс і Саймон Мур навіть вивели спеціальну формулу, що дозволяє передбачати ризики втрати шкарпеток при пранні. У формулі фігурують декілька змінних, включаючи обсяг прання (розраховується як добуток кількості людей у сім’ї і кількості прань на тиждень), складність прання (добуток числа шкарпеток і видів різного прання в залежності від кольору білизни і потрібної температури), любов до прання (вимірюється за шкалою від 1 до 5) і уважність при завантаженні пральної машини (сюди входить перевірка кишень, вивертання білизни навиворіт тощо).
Дане дослідження було проведено в рамках маркетингової компанії з просування нової лінійки пральних машин AddWash, які мають другі дверцята, що дозволяє докладати білизну в процесі прання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас