Валютна політика: у Гонтаревої озвучили плани до 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Валютна політика: у Гонтаревої озвучили плани до 2018 року

Валюта
2420
Національний банк України в 2016-2017 роках і в подальшому буде проводити валютну лібералізацію, підвищувати якість корпоративного управління в банках і сприятиме розвитку безготівкових розрахунків в Україні.
Про це повідомляє прес-служба регулятора.
НБУ і надалі буде фокусуватися на підвищенні якості виконання ключових функцій для забезпечення цінової і макрофінансової стабільності, а також буде будувати сучасний, ефективний центральний банк”, – йдеться в повідомленні.
У регулятора відзначають, що головними проектами НБУ в 2016-2017 рр. будуть наступні кроки по реалізації монетарної політики інфляційного таргетування, валютна лібералізація, впровадження ризик-орієнтованого банківського нагляду, підвищення якості корпоративного управління в банках.
Головним завданням НБУ залишається також консолідація функцій нагляду за ринком фінансових послуг, імплементація концепції cashless-економіки і підвищення рівня безготівкових розрахунків в Україні, створення умов для відновлення кредитування, спрощення процесів консолідації банківського сектора і розвиток інфраструктури ринку капіталів.
Всі ці проекти передбачені Комплексною програмою розвитку фінансового сектора України до 2020 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас