Підприємець не довіз гроші до банку: вкрали 1,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємець не довіз гроші до банку: вкрали 1,5 млн грн

Кримінал
2159
Поліція Шевченківського району м.Києва вживає заходів щодо розшуку трьох невстановлених осіб, які під загрозою використання зброї заволоділи півтора мільйонами гривень директора одного з товариств. За даним фактом вже розпочато кримінальне провадження, йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в м.Києві.
Як повідомляється, подія сталася ввечері на вулиці Максима Берлінського, де троє невідомих в масках заблокували на своїй машині іномарку місцевого жителя і, погрожуючи пістолетами, забрали з салону його машини сумку з грошима.
“На місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції в повному складі. Під час бесіди з правоохоронцями 37-річний потерпілий розповів, що невідомі несли з собою майже півтора мільйона гривень, які він зі своїм товаришем відвозив до банківської установи”, – йдеться в повідомленні.
Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомий кинув на територію Шевченківського районного управління Головного управління Національної поліції України в Києві вибуховий предмет.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас