Новій поліції довіряють 44% населення, - Аваков — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новій поліції довіряють 44% населення, - Аваков

Казна та Політика
284
Новій поліції в Україні довіряють 44% населення. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час урочистого випускного офіцерів Національної академічної внутрішніх справ в п’ятницю, 17 червня.
“Близько 44% населення довіряють новій поліції, і, значить автоматично довіряють вам”, – сказав Аваков випускникам академії.
“Сьогодні вперше, коли ми вручаємо погони новим поліцейським і тут дуже важливо зрозуміти, що реформа структури, це не стільки реформа структури, скільки реформа відносин. Реформа того, що в головах у цих офіцерів, у цих нових поліцейських, які вийдуть на вулицю і приступлять до своєї служби “, – додав Аваков.
Крім того, на урочистих заходах була присутня глава Національної поліції України Хатія Деконаідзе.
“Ми дуже багато говоримо з вами, з ректором, з усіма, про подальші кроки. Я вам скажу, що наша єдина трансформація – це ментальна трансформація, і я сподіваюся, що ви, вже прийдете в нашу поліцію, цю трансформацію вже пройшовши”, – додала вона.
Нагадаємо, раніше глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе відправила у відставку головного поліцейського Миколаївській області Віталія Гончарова.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас