ФДМУ вирішив "заманити" інвесторів перед приватизацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ вирішив "заманити" інвесторів перед приватизацією

Казна та Політика
248
Фонд державного майна України запрошує зацікавлених інвесторів – як стратегічних, так і фінансових – на українську енергетичну конференцію.
Про це йдеться в повідомленні Фонду.
Як зазначається, у конференції візьмуть участь перші особи країни, керівники ключових органів управління, регулювання та фінансування, провідних експертних та консалтингових компаній.
“Мета цієї конференції – інформувати потенційних інвесторів про зміни на енергетичному ринку країни та про можливість придбання призначених для приватизації енергетичних компаній”, – йдеться в повідомленні
Крім того, міжнародні та вітчизняні інвестори зможуть детально ознайомитися з ходом підготовки до приватизації шести обленерго, чотирьох ТЕЦ і “Центренерго”.
“Інвестори вже проявили інтерес до можливості інвестувати в ці підприємства. Прозоро і професійно організований приватизаційний процес гарантує нам одержання кращої для країни ціни і прихід стратегічного інвестора, забезпечить поліпшення енергетичних послуг для кінцевого споживача”, – зазначив глава ФДМУ Ігор Білоус.
Він також пояснив, що завдяки приватизації енергетичні компанії отримають необхідні інвестиції в модернізацію, необхідну для надання якісних послуг громадянам та промисловості України.
Конференція відбудеться 30 червня в Києві в готелі “Інтерконтиненталь” по вул. Велика Житомирська, 2А з 9.00 до 17.00.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас