У Харкові під час отримання хабара затримали керівника податкової інспекції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові під час отримання хабара затримали керівника податкової інспекції

Кримінал
1016
У Харкові правоохоронці затримали начальника Східної об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби в Харківській області під час отримання 124 тис. грн хабара.
Як повідомляє управління зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України, податківець був затриманий сьогодні, 16 червня, в ході спільної спецоперації департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ і Головного управління «К» Служби безпеки України.
За повідомленням, начальник Східної об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в області вимагав 150 тис. грн у представника комерційного підприємства за неперешкоджання його господарської діяльності.
Зловмисник затриманий під час отримання основної частини коштів в сумі 124 тис. грн, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією всього майна). Частину коштів в розмірі 26 тис. грн податківець вже отримав напередодні. В даний час тривають обшуки житла чиновника.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас