Android Pay популярніший, ніж Apple Pay, навіть в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Android Pay популярніший, ніж Apple Pay, навіть в США

Фінтех і Картки
334
Android Pay – найпопулярніший сервіс мобільних платежів в США. Згідно з дослідженням, проведеним Walker Sands, в цьому році 19% споживачів в Сполучених Штатах здійснювали платежі за допомогою Android Pay. Друге місце за кількістю платежів займають власні мобільні додатки рітейлерів (12%). На третьому місці знаходиться Apple Pay (11%). На четвертому – Samsung Pay, яким користувалися всього 3% американських споживачів.
Android Pay популярніший, ніж Apple Pay, навіть в США
З 1,433 респондентів, опитаних для дослідження Future of Retail 2016, 2% здійснювали платежі за допомогою MasterPass. 1% споживачів вважають за краще здійснювати оплати з Current C і Windows Phone Wallet. При цьому, кількість користувачів Android Pay майже не змінилося в порівнянні з минулим роком, тоді як користувачів Apple Pay в цьому році стало в три рази більше.
Серед причин, за якими більшість споживачів схиляються до оплати покупок готівкою – це брак безпеки (61%) і конфіденційності (58%) мобільних платежів. Деякі споживачі стверджують, що рітейлери ще «не готові до нової платіжної системи».
Однак певні категорії товарів і послуг споживачі з задоволенням оплачують за допомогою мобільних платежів: комунальні послуги (6%) і оренду (5%).
46% респондентів вважають оплату готівкою найбезпечнішим видом платежів, 27% вважають за краще кредитні карти, 22% – дебетові картки. Тільки 1% споживачів вважають мобільні платежі є абсолютно безпечними, і всього лише 14% готові користуватися цією послугою при будь-якій зручній можливості.
До того ж, згідно з даними дослідження, всього лише 6% споживачів коли-небудь використовували Bluetooth-маячки. Серед покупців, які ніколи не користувалися цією технологією, 70% із задоволенням би її протестували.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас