Балчун пригрозив залізничникам покаранням за безвідповідальність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Балчун пригрозив залізничникам покаранням за безвідповідальність

Казна та Політика
670
Голова Правління ПАТ “Укрзалізниця” Войцех Балчун обіцяє притягнути до відповідальності винних в інциденті з обладнанням прально-прасувального комплексу.
Про це повідомляє прес-служба УЗ.
“Вихід з ладу обладнання прально-прасувального комплексу в Києві і, як наслідок, затримка поїздів і сотні незадоволених клієнтів – результат недбалого ставлення до майна залізниці та недбалого виконання своїх посадових обов’язків окремими залізничниками”, – зазначив Балчун.
Глава товариства не виключає, що вихід з ладу прально-прасувального комплексу вагонної дільниці Київ-Пасажирський пов’язаний із застарілою системою і невідповідною організацією праці.
“Сьогодні наші зусилля будуть спрямовані на те, щоб налагодити нормальну і прозору роботу підприємства. Ми будемо викорінювати всі невідповідності і не дозволимо саботувати роботу галузі”, – повідомив Балчун.
Також голова правління “Укрзалізниця” попередив, що всі винні у вчорашньому інциденті будуть притягнуті до відповідальності.
Нагадаємо, що увечері 13 червня вийшли з ладу обладнання прально-прасувального комплексу вагонної дільниці Київ-Пасажирський.
Збій в його роботі привів до несвоєчасного відправлення п’яти пасажирських поїздів, оскільки не було можливості оперативно укомплектувати їх білизною.
Зараз тривають роботи з відновлення повноцінного функціонування прально-прасувального комплексу.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас