Два наряда принцеси Діани, в яких вона з'явилася в середині 1980-х, пішли з молотка більш ніж за 100 тис. фунтів стерлінгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Два наряда принцеси Діани, в яких вона з'явилася в середині 1980-х, пішли з молотка більш ніж за 100 тис. фунтів стерлінгів

Світ
138
Зелену сукню, в якій принцеса Уельська Діана в 1986 році з’явилася в ході поїздки в Австрію, продано на аукціоні за 96 тис. фунтів стерлінгів, повідомили в аукціонному домі Kerry Taylor Auctions.
Вечірній туалет був виконаний на замовлення Діани дизайнером Кетрін Уолкер.
У Kerry Taylor Auctions підкреслили, що принцеса Уельська повністю поклалася на дизайнера. Вона настільки їй довіряла, що навіть не просила ознайомитися з ескізами сукні.
У цьому смарагдовому вбранні Діана вперше вийшла в світ у віденському Бургтеатрі. Після цього вона ще кілька разів з’являлася в ній на людях, зокрема, на благодійному балу фонду британського товариства інвалідів, і на червоній килимовій доріжці на кінопрем’єрі.
Крім того, в ході торгів було продано картате зелене вовняне пальто дизайнера Девіда Еммануеля, в якому принцеса з’явилася у Венеції в 1985 році.
Наряд, в якому Діана каталася на гондолі зі своїм чоловіком Чарльзом, пішло з молотка на 11 250 фунтів стерлінгів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас