Британський Barclays розвиває послуги з відео-банкінгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський Barclays розвиває послуги з відео-банкінгу

Фінтех і Картки
137
Близько року британський банк Barclays тестував послуги відео-банкірів на невеликій групі клієнтів, а цієї весни вирішив розвивати цей напрямок і довести кількість відео-банкірів до 110 осіб до кінця поточного року.
Такі банкіри будуть доступні 24 години на добу, а для розмови з ними потрібно натиснути спеціальну кнопку в додатку або пройти за посиланням на сайті кредитної установи, передає Bloomberg.
Незважаючи на те, що Barclays продовжує ліквідовувати свої відділення – з 2 тис. Офісів 10 років тому до 2015-го залишилося 1,362 тис., в банку стверджують, що розвиток відео-банкінгу не пов’язаний зі скороченням витрат.
«Ми не намагаємося змінити спосіб, за допомогою якого люди з нами спілкуються. Ми просто хочемо надати їм вибір », – зазначив топ-менеджер Стівен Купер.
Для навчання співробітників, переведених в відео-банкіри, банк найняв колишню телеведучу Джекі Бремблз, яка вчить персонал триматися перед камерою і наносити необхідний макіяж.
Послуги з відео-консультацій пропонує ще один британський банк – HSBC, однак тільки для передбачуваних іпотечних позичальників. Така можливість доступна їм через 39 кіосків в Великобританії.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас