Митниці перерахували на ремонт доріг 1,3 мільярда гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митниці перерахували на ремонт доріг 1,3 мільярда гривень

Казна та Політика
211
Українські митниці – учасники експерименту по розподілу понадпланових доходів з початку експерименту, тобто з вересня 2015 року, перерахували на розвиток інфраструктури в своїх областях 1,3 мільярда гривень.
 “За вересень 2015 року – травень 2016 року митницями ДФС на розвиток інфраструктури (реконструкція, поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення) перераховано понад 1,3 мільярда гривень”, – йдеться в повідомленні.
За інформацією ДФС, найбільшу ефективність в “дорожньому експерименті” продемонструвала Львівська митниця, яка з початку експерименту направила на ремонт доріг 453,5 мільйона гривень. У той же час гірші результати продовжує показувати Одеська митниця – перевиконання показників і, відповідно, перерахування до спецфонду регіону відбулося лише в січні і лютому 2016 року, за цей період перераховано 92 мільйонів гривень.
За вересень-грудень 2015 року та березень-травень 2016 року Одеська митниця не виконувала планові надходження митних платежів.
Нагадаємо, з вересня 2015 року в Україні реалізується безпрецедентний експеримент, спрямований на розвиток інфраструктури Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецької областей, – 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних платежів направляються до спеціальних фондів відповідних регіональних бюджетів. Пілотний проект почався з Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецької областей, а в січні цього року до нього приєднався Київ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас