Садовий заявляє про "сміттєві провокації" проти Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Садовий заявляє про "сміттєві провокації" проти Львова

Казна та Політика
878
Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що стосовно міста здійснюється глобальна сміттєва провокація.
Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради.
«Вже 15-ий день Львів знаходиться в сміттєвій блокаді, коли йде тотальна блокада по місту, щоб ми не вивозили сміття. Ми його вивозимо, як би це не було важко, і далі будемо це робити. Звичайно, є багато труднощів. Я вірю, що негідники, які задумали цю глобальну провокацію проти Львова, будуть знайдені і покарані », – підкреслив мер Львова.
Як розповів Садовий, також тривають роботи з пошуку нової земельної ділянки для влаштування полігону ТПВ та будівництва сміттєпереробного заводу.
«Складність у тому, що потрібно не тільки рішення обласного керівництва, а й рішення рад, на території яких вони знаходяться. Тому треба багато працювати з громадами та пояснити, що вони можуть отримати великий позитив, велика кількість нових робочих місць і хорошу статтю доходу, в той же час – максимально високу екологічну безпеку, за всіма нормами Європейського Союзу. Це складний процес. Думаю, ми хоча б фіналізуємо 2-3 ділянки, які можуть підходити за всім висновків », – зазначив Садовий.
Він також зазначив, що отримав 18 відмов по тих ділянках, які пропонувалися раніше. Однак, є і нові пропозиції, зараз вони аналізуються фахівцями.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас