Гройсман обіцяє публічні розборки співробітникам ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман обіцяє публічні розборки співробітникам ДФС

Казна та Політика
597
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє в найближчі тижні публічно розглянути неправомірні дії співробітників Державної фіскальної служби щодо бізнесу.
Про це він заявив на бізнес-форумі в Києві.
“Мене дуже цікавить питання відповідальності працівників ДФС. Ми в найближчі тижні зберемо бізнес і керівні організації, і я буду розглядати абсолютно публічно конкретні випадки неправомірного використання законодавства проти бізнесу “, – сказав він.
За словами Гройсмана, значну увагу уряд має намір приділити реформуванню митниці, а також системи відшкодування податку на додану вартість, яка повинна стати прозорою та прогнозованою.
Нагадаємо, раніше Гройсман заявляв, що українському уряду потрібно повернутися до питання реформування податкової системи країни, сконцентрувавшись на спрощенні системи адміністрування податків і підвищення відповідальності податкових органів, а також необхідно провести скорочення у Державній фіскальної службі.
Джерела в уряді відзначають, що Кабмін готує нові кадрові конкурси на ключові посади в ДФС. Про ревізію кадрів в Фіскальної службі, зокрема, на митниці, говорив і прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він заявляв, що має намір проінспектувати роботу митних пунктів України, а також проаналізувати всі кадрові рішення, які були зроблені на митницях до 1 травня поточного року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас