СЕТАМ дозволить іншим майданчикам підключатися до торгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕТАМ дозволить іншим майданчикам підключатися до торгів

Казна та Політика
370
Державне підприємство «СЕТАМ» презентувало агентську програму, яка дає можливість проводити аукціони з продажу арештованого майна не тільки на сайті «СЕТАМ», але і на популярних серед українців торгових онлайн-майданчиках.
За словами генерального директора ДП «СЕТАМ» Віктора Вишнева, суть агентської програми полягає в тому, щоб до торгів на СЕТАМ могли підключатися учасники з веб-ресурсів бірж-комерційних агентів.
«Впровадження агентської програми спрямоване на поліпшення результатів реалізації майна, залучення ширшого кола клієнтів і, в результаті, на збільшення надходжень у державний бюджет», – підкреслив глава «СЕТАМ».
При цьому він зазначив, що ніякої передачі прав на реалізацію майна не буде. «СЕТІАМ» лише використовуватиме приватні майданчики для проведення торгів паралельно з аукціонами на власному сайті.
При цьому, за словами пана Вишнева, до агентів будуть пред’являтися жорсткі вимоги.
«Від нашого агента ми хочемо, щоб він був суб’єктом господарської діяльності, у нього має бути прозора структура власності. Нам потрібно бачити, що дана компанія не зареєстрована в офшорних зонах і бенефіціари не перебувають у країні-агресорі, щоб усе відбувалося в рамках правового поля», – додав Віктор Вишнев.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас