Укрексімбанк в липні виставить на продаж офіс в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк в липні виставить на продаж офіс в Києві

Нерухомість
1017
ВАТ “Державний експортно-імпортний банк” (Укрексімбанк) має намір 11 липня через товарну біржу “Іннекс” (Київ) виставити на торги офісну будівлю по вул.Спаська, 37 в Києві загальною площею майже 2 тис. кв. м.
Згідно з оголошенням на сайті біржі в четвер, стартова ціна продажу приміщення разом з офісним обладнанням та технікою складе 53,4 млн грн, крок аукціону встановлений в розмірі 1% початкової ціни лота.
Аукціон відбудеться 11 липня 2016 року на майданчику “Іннекс” за адресою просп.голосіїівсьий, 70, в Києві.
“Кінцевий термін прийому заяв про участь в аукціоні, сплату реєстраційного внеску, гарантійного внеску та гарантійного платежу – за три дні до дати проведення аукціону – 7 вересня 2016 року”, – зазначено в оголошенні.
Крім того, на сайті біржі повідомляється про проведення 21 червня аукціону з продажу 15 земельних ділянок у складі умовного масиву (близько 40 га) в Бориспільському районі Київської області, що знаходяться у власності Укрексімбанку з 2009 року.
Як повідомлялося, Національний банк України в четвер оприлюднив перший звіт з фінансової стабільності, в якому, зокрема, вказав на необхідності якомога швидше залучити стратегічного інвестора в Державний ощадний банк України (Ощадбанк) і в Державний експортно-імпортний банк (Укрексімбанк).
Згідно з документом, діагностичне обстеження, проведене Нацбанком у 2015 році, показало, що Укрексімбанк і Ощадбанк за відсутності заходів, спрямованих на поліпшення прибутковості, вимагають додаткового капіталу в 2017 році: в кінці січня 2016 уряд вже докапіталізувала Ощадбанк і Укрексімбанк сукупно майже на 14, 3 млрд грн з державного бюджету.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас