"Виключно для піар-акції": Луценко вважає, що для розслідування проти Яценюка немає підстав — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Виключно для піар-акції": Луценко вважає, що для розслідування проти Яценюка немає підстав

Кримінал
221
Генпрокурор Юрій Луценко вважає, що для розслідування кримінального провадження стосовно екс-прем’єра Арсенія Яценюка немає достатніх підстав.
Про це він сказав журналістам у четвер в Києві, відповідаючи на питання про те, в якому стані зараз знаходиться кримінальне провадження щодо екс-прем’єра Арсенія Яценюка.
“Виходячи з того, що ця справа вже кілька разів відкривалася і закривалася, то перше моє враження, що ця справа – виключно політичний піар народного депутата (від БПП Сергія) Капліна”, – сказав він.
Луценко додав, що ще не вивчив матеріали справи.
Генпрокурор зазначив, що ніяких нових аргументів для розслідування справи наведено не було, в тому числі і судом.
“Боюся, що це використання законодавства, яке зобов’язує відкривати провадження по будь-якій заяві виключно для піар-акції”, – сказав він.
Разом з тим Луценко запевнив, що якщо буде конкретні факти зловживань з боку будь-якої посадової особи в Україні, то він готовий їх розслідувати.
“Ніяких недоторканних осіб в державі немає, але з іншого боку також необхідно навчитися відрізняти факти від словесного струсу повітря, чим охоплені, на жаль, багато народних депутатів”, – сказав Луценко.
Як відомо, у четвер Каплін повідомив, що домігся в суді поновлення справи щодо Яценюка за підозрою в отриманні трьох мільйонів доларів хабара за призначення Володимира Іщука гендиректором Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.
Тим часом, міністр юстиції і представник “Народного фронту” Павло Петренко вважає, що кримінальна справа проти Яценюка – це помста суддів за позицію його партії щодо судової реформи.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас