Qualcomm представила нову платформу для "розумних" автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qualcomm представила нову платформу для "розумних" автомобілів

Технології&Авто
183
Компанія Qualcomm оголосила про створення нової платформи Connected Car Reference Platform, яка покликана прискорити інтеграцію сучасних технологій з “розумними” автомобілями наступного покоління.
Використання даної системи має на увазі обладнання машин Wi-Fi, Bluetooth, підтримкою 4G LTE і можливістю зв’язку з оточуючими пристроями. Qualcomm має намір просувати власні LTE-модеми Snapdragon X12 і Snapdragon X5, а в майбутньому – впроваджувати підтримку мереж п’ятого покоління.
“Разом з Connected Car Reference Platform компанія Qualcomm Technologies розробила платформу для автовиробників і модуль для OEM-виробників і розробників, що підкреслює масштабованість, модульність і безпеку інтеграції і управління декількома бездротовими передовими технологіями всередині транспортних засобів. Ми раді представити цю платформу, щоб допомогти впроваджувати кращі в своєму класі передові рішення і послуги зв’язку в готуються транспортні засоби “, – заявив Накула Дугган, віце-президент з управління продуктами Qualcomm Technologies.
Платформа буде доступна для парнерів, OEM-виробників і сторонніх розробників пізніше в цьому році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас