Viber навчився робити резервні копії важливих повідомлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Viber навчився робити резервні копії важливих повідомлень

Світ
615
Нещодавно месенджер Viber отримав чергове оновлення, яке подарувало додатком відразу кілька корисних і просто приємних функцій.
По-перше, тепер користувачі можуть не боятися втратити важливу інформацію, наприклад, при зміні пристрою, оскільки Viber відтепер дозволяє створювати резервні копії повідомлень та в будь-який момент відновлювати листування. За збереження даних відповідають хмарні сервіси: Google Drive для Android-версії і iCloud для iOS. Варто звернути увагу на те, що запускається дана функція вручну при необхідності, а не автоматично.
По-друге, Viber обзавівся підтримкою анімованих GIF-повідомлень, які допоможуть пожвавити будь-яку переписку.
По-третє, користувачі з США отримали можливість відправляти за допомогою Viber кошти в більш ніж 200 країн. Переказ здійснюється через систему Western Union, причому гроші можна перевести на банківський рахунок в 50 країнах або ж в відділення Western Union по всьому світу.
Крім того, розробники переглянули дизайн екрану тарифних планів Viber Out, що дозволяють економити на зв’язку, а також впровадили підтримку операційної системи Apple WatchOS 2, так що власники смарт-годинника тепер можуть скористатися самостійною версією Viber.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас