LG допомагає Індії боротися з малярією за допомогою протимоскітних ТВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG допомагає Індії боротися з малярією за допомогою протимоскітних ТВ

Світ
378
Поширювані москітами хвороби на кшталт малярії та лихоманки денге продовжують псувати життя сотням тисяч індійців щорічно. Зазвичай покупці підбирають моделі телевізорів, звертаючи увагу на такі функції, як підтримка стереоскопічного відтворення або 4K-вирішення. Але LG ж сподівається, що багато жителів Індії виберуть її продукти завдяки вмінню останніх відганяти москітів.
Компанія анонсувала серію телевізорів під промовистою маркою Mosquito Away. LG повідомляє, що ці нові телевізори поставляються з інтегрованим ультразвуковим пристроєм, який використовує звукові хвилі, щоб утримувати комах на відстані. Компанія вивчила індійський ринок і прийшла до висновку, що на ньому немає пристроїв такого типу, які б допомагали вирішувати зростаючу медичну і гігієнічну проблему москітів в країні.
Найдешевша модель може запропонувати 32-дюймовий екран за 27 тисяч рупій (близько $ 400), тоді як флагманська 43-дюймова модель обійдеться в 47,5 тисяч рупій ($ 710). LG запевняє, що її телевізори Mosquito Away TV не відрізняються ніякими шкідливими випромінюваннями і не використовують хімічний вплив на комах. Відповідно, для боротьби з москітами ніякого додаткового обслуговування не потрібно – потрібно лише включити пристрій в електричну розетку.
У минулому році в одній лише індійській столиці Нью-Делі було зареєстровано понад 10,5 тисяч випадків захворювань лихоманки денге – вірусної хвороби, що розноситься москітами. При цьому, за даними Світового звіту по малярії за 2014 рік, лише 11% населення Індії живе в зонах, де не мешкають москіти. А всього в 2013 році в світі було зареєстровано 850 тисяч випадків захворювань на малярію. До речі, раніше LG випускала і інші пристрої серії Mosquito Away – зокрема, кондиціонери.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас