З коворкінгу в фінанси: У Німеччині запустять онлайн-банк для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З коворкінгу в фінанси: У Німеччині запустять онлайн-банк для бізнесу

Фінтех і Картки
357
Новий цифровий банк Penta запрацює навесні 2017 року. Перший час користуватися його послугами зможуть підприємці Німеччини і Франції.
Сервіси банку орієнтовані на стартапи та малий бізнес, які активно користуються безготівковими розрахунками.
Процедура відкриття рахунку займає 10 хвилин. Отримання карти – 2 дня. Перші 12 місяців використання сервісів буде безкоштовним. Після чого банк встановить абонентську плату. У неї будуть включені внутрішні і міжнародні перекази, а також різні операції. Депозити і кредити поки не передбачені.
Над створенням банку з лютого 2016 року працює команда з 4 осіб. Зараз всі сили спрямовані на тестування сприйняття сервісу користувачем і зручності його використання. Це мало не ключові особливості проекту.
Крім фінансових сервісів, Penta планує запропонувати клієнтам програмне забезпечення для обліку заробітної плати, ведення бухгалтерії та аналізу даних. В додаток можна буде завантажити свою фінансову історію з інших банків.
Зв’язатися з банком можна буде 24/7 по телефону і в мережі Інтернет. Фізичні відділення в плані розвитку банку не передбачені.
Фінустанова, як і популярний німецький мобільний банк Number26, не планує отримувати банківську ліцензію і вже налагодив партнерські відносини з банком Fidor.
Банком Penta зацікавилося вже 200 підприємств. Але керівництво планує залучити ще близько 2 тис. потенційних клієнтів до запуску. Вони допоможуть протестувати продукти фінустанови.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас