Москаль оприлюднив новий компромат на Ющенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль оприлюднив новий компромат на Ющенка

Кримінал
5383
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до ГПУ перевірити справу про неповернення сирійським бізнесменом Юссефом Харесом багатомільйонних кредитів, отриманих за сприяння екс-президента Віктора Ющенка.
“На початку 90-х років Віктор Ющенко, будучи одним з керівників банку України, видав Юссефу Харесу (громадянин України з 1997 р, сирієць за походженням) кредит на суму 1,5 мільйона доларів США, який так і не був повернутий. Банк звернувся до суду з позовом про примусове стягнення грошей, проте юрист банку, який йшов на розгляд справи, був викрадений разом з оригіналами документів по Юссефу Харесу. Кримінальну справу так і не довели до логічного завершення “, – повідомляється на сайті губернатора.
“У 1997 році НБУ, головою якого в той час був Віктор Ющенко, видав фірмі” Харес-інкорпорейшен “, що належить Юссефу Харесу, 4,5 мільйона доларів кредиту. Харес перевів кошти до Франції на рахунок іншої створеної ним фірми. За даним фактом прокуратура порушила кримінальну справу, проте слідство не довели до кінця “, – сказав Москаль.
Тим часом після перемоги Віктора Ющенка на президентських виборах Юссеф Харес став радником президента з питань іноземних інвестицій.
Днем раніше Москаль опублікував документ, який, за його словами, доводить отримання хабарів екс-президентом Віктором Ющенком під виглядом збору коштів на Лікарню майбутнього для дітей, яка так і не була побудована.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас