Українському сервісу Preply вдалося залучити $ 1,3 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українському сервісу Preply вдалося залучити $ 1,3 млн інвестицій

Фондовий ринок
340
Міжнародна освітня платформа Preply (випускник Techstars 2015) для пошуку локальних і онлайн-репетиторів з іноземних мов, точних наук, гуманітарних предметів і різноманітним хобі оголосив про залучення $ 1,3 млн інвестицій.
Seed-раунд очолили ангельський інвестор Маріуш Гралевскі (DocPlanner, Польща), Пшемислав Гацек (Grupa Pracuj, Польща), Артур Коста (Booking.com, 2003-2012 рр). Участь також взяли венчурні компанії RTAVentures VC (Польща), Hedgehog Fund (Польща), Xevin Investments (Польща), Digital Future (Україна), SMRK (Україна), Techstars (США / Німеччина) та інші ангельські інвестори.
Відзначимо, що після участі в програмі акселерації Techstars Berlin в 2015 році доходи освітнього стартапу Preply багаторазово зросли, а чисельність штату збільшилася в п’ять разів. Це стало предметом інтересу до проекту з боку відомих інвесторів і венчурних капіталістів, завдяки яким відбувся черговий seed-раунд.
Отримані в його рамках кошти підуть на розвиток сервісів Preply для репетиторів, збільшення присутності на ринках і подальшої експансії в нові країни. Щоб досягти цієї мети, Preply ще в два рази збільшує команду і оголошує про відкриття нових вакансій.
Нагадаємо, Preply.com – освітня платформа для пошуку локальних і онлайн-репетиторів і надання послуг в сфері освіти для викладачів з усього світу. Компанія з головним офісом в Києві заснована в квітні 2013 року, в даний момент присутній на п’яти ринках: Польщі, Росії, України, Мексики та Бразилії; і знаходиться на ранній стадії експансії в Німеччині, Великобританії та Іспанії.
Preply входить в портфель проектів ангельського інвестора Семена Дукач (Techstars Boston) і в число випускників – одержувачів інвестицій від Techstars Berlin. 25 000 репетиторів Preply пропонують 70 000 учнів вивчати 27 мов світу, 13 шкільних предметів, а також брати уроки акторської майстерності, музики і малювання. Щомісяця за допомогою Preply.com проводиться більше 10 000 годин занять.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас