Чорна бухгалтерія є і в БПП, - Лещенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорна бухгалтерія є і в БПП, - Лещенко

Казна та Політика
720
Чорна бухгалтерія є в різних партіях, в тому числі і в Блоці Петра Порошенка.
Про це сказав народний депутат від фракції БПП Сергій Лещенко.
“Я думаю, що вона (чорна бухгалтерія, – ред.) є в різних партіях, в тому числі і в БПП. Вона може виглядати зовсім інакше. Не так, як амбарна книга, це може бути таблиця в Excel, це може бути якась програма в інтернеті, або це може бути просто чат якийсь. Де це все обговорюється і гроші розподіляються. Але всі політичні партії фінансуються таким чином “, – зазначив він.
У той же час заступник голови фракції “Блок Петра Порошенка” Олександр Третьяков впевнений, що в БПП немає “чорної бухгалтерії”.
“Упевнений, що в БПП немає такої бухгалтерії. Я не чув про те, що БПП комусь роздавав гроші. Я з великою повагою ставлюся до Сергія Лещенка, як до журналіста. Я думаю, що він ще не став народним депутатом і за звичкою веде себе як журналіст “, – сказав Третьяков.
Нагадаємо, 28 травня колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав в НАБУ документи про незаконні виплати Партією регіонів готівки колишнім і нинішнім чиновникам. За його словами, мова йде про чорну бухгалтерію із загальною сумою хабарів в розмірі 2 мільярдів доларів. На прес-конференції 31 травня Сергій Лещенко озвучив прізвища з чорної каси Партії регіонів.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас