Китайці придбали контрольний пакет футбольного клубу "Інтер" за 270 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці придбали контрольний пакет футбольного клубу "Інтер" за 270 млн євро

Світ
300
Китайська торговельна мережа з продажу побутової техніки і електроніки Suning Commerce Group оголосила про придбання контрольного пакету міланського футбольного клубу “Інтер” за 270 млн євро, йдеться в прес-релізі компанії.
Китайська компанія отримала 68,55% акцій клубу. Близько 30% залишилося у індонезійського підприємця Еріка Тохір, виконуючого роль президента клубу. Массімо Моратті, перш одноосібний власник команди, Suning продав всі свої акції.
“Інтер”, заснований в 1908 році, 18-є кратним чемпіоном Італії і єдиною командою, ні разу не залишала вищий дивізіон чемпіонату країни, а також переможцем Ліги чемпіонів 2010 року і триразовим володарем Кубка УЄФА. Між тим останнім часом команда відчуває фінансові труднощі і з 2012 року не може кваліфікуватися для участі в Лізі чемпіонів. Минулий СЕЗОН “Інтер” закінчив на 4-му місці.
Із залученням китайських інвестицій міланська команда розраховує поліпшити своє становище на європейській футбольній арені. “Наша мета на наступний сезон – дійти до фінальної частини всіх турнірів, в яких ми беремо участь, і пробитися в Лігу чемпіонів”, – заявив багаторічний капітан і віце-президент клубу Хав’єр Заняття.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас