Гройсман пообіцяв агресивну енергоефективність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман пообіцяв агресивну енергоефективність

Казна та Політика
1675
Кабінет міністрів України на засіданні Національної ради реформ на поточному тижні презентує напрацювання в сфері енергоефективності, повідомив на своїй сторінці в facebook прем’єр-міністр Володимир Гройсман.
“На поточному тижні пройде Національна рада реформ, в ході якої уряд презентує свої напрацювання в дуже важливому питанні – енергоефективність. Думаю, ні для кого не секрет, що сьогодні Україна має величезний потенціал в економії енергоресурсів. Ми презентуємо ці напрацювання на Раді реформ, будемо проводити агресивну енергоефективність, щоб знизити споживання, бути конкурентними в цьому конкурентному світі “, – заявив Гройсман у відеозверненні.
Ще один важливий пріоритет уряду, за словами Гройсмана, – ремонт доріг.
“Минулого тижня було прийнято рішення і змінено керівництво “Укравтодору”. Не буду приховувати: я не задоволений темпами і якістю робіт в дорожньому господарстві. Зміни в керівництві покликані, в першу чергу, відродити український автодор. Крім того, потрібно підвищити безпеку на дорогах – це також один з головних пріоритетів “, – сказав прем’єр.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас