СБУ затримала голову сільради Київської області на хабарі в 300 тис. євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ затримала голову сільради Київської області на хабарі в 300 тис. євро

Кримінал
1379
Служба безпеки України (СБУ) затримала голову сільської ради Київської області на хабарі в 300 тис. євро і 10 тис. доларів. Чиновник вимагав гроші за довгострокову оренду 26 гектарів землі, повідомляє прес-служба СБУ.
“Голову однієї з сільських рад Васильківського району Київської області та посередника – депутата сільради затримали на хабарі в 300 тисяч євро і 10 тисяч доларів співробітники Служби безпеки України спільно з детективами НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, чиновники вимагали гроші від представників агропромислового підприємства за довгострокову оренду 26 гектарів землі.
“Під час затримання вимагачі спробували сховатися від правоохоронців на автомобілі. Підозрювані затримані згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.
Як наголошується, в даний час тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про оголошення зловмисникам про підозру.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас