"УкрАвто" займеться продажем б/у автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"УкрАвто" займеться продажем б/у автомобілів

Казна та Політика
2540
Корпорація “УкрАвто” буде продавати старі автомобілі. В рамках роботи окремого бізнес-проекту “АВТОХІТ” корпорація Таріела Васадзе планує продавати по 20 тис. Б / у автомобілів в рік.
“Ринок нових автомобілів займає приблизно 10% від усіх угод на авторинку, і ця тенденція, на жаль, довготривала. За останні роки сильно впала купівельна спроможність населення, найбільше постраждали покупці так званого бюджетного сегмента, а автокредитування залишається на вкрай низькому рівні. Водночас наші клієнти як і раніше відчувають потребу в автомобілях “, – пояснює Вахтанг Васадзе.
За словами Вахтанга Васадзе, основу бази б / у автомобілів складуть більше 1 млн проданих “УкрАвто” автомобілів за останні 5-6 років. “Ми знаємо, що це за автомобілі, як їх обслуговували, як на них їздили, які поломки у них були. Ми готові викупити ці автомобілі у наших клієнтів і запропонувати за них ринкову ціну. А далі вже вирішує сам продавець: він хоче отримати гроші відразу, зарахувати вартість свого авто в рахунок покупки нового автомобіля або обміняти його на більш свіжий старий автомобіль “, – резюмував він.
Крім автомобілів, які продавали дилери, “УкрАвто” буде брати на реалізацію підтримані авто у своїх партнерів: лізингових компаній ALD, AVIS, OTP Leasing і великих корпоративних покупців. За оцінками “УкрАвто” основна частина угод буде в діапазоні до $ 15 тис.
За матеріалами:
Auto-Consulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас