Гриневич заявляє про передбачення проектом меморандуму з МВФ диверсифікації фінансування профтехосвіти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гриневич заявляє про передбачення проектом меморандуму з МВФ диверсифікації фінансування профтехосвіти

Казна та Політика
195
Міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявляє, що проект меморандуму з Міжнародним валютним фондом передбачає необхідність диверсифікації фінансування професійно-технічної освіти та відсутність вимоги щодо скорочення кількості шкіл.
“У проекті меморандуму йдеться про такі позиції, як багатоканальність фінансування професійно-технічної освіти”, – сказала міністр.
Гриневич зазначила, що зокрема, передбачається ввести фінансування профтехосвіти за рахунок коштів обласних бюджетів та бюджету міст обласного значення.
“У проекті не міститься жодних кількісних показників пов’язаних зі скороченням педагогічних працівників”, – додала вона.
За словами міністра, в проекті меморандуму йдеться про створення опорних шкіл для забезпечення якісною освітою громадян, проте не вказано кількість шкіл, які необхідно створити.
Нагадаємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає публікацію фальшивого тексту меморандуму про співпрацю з Міжнародним валютним фондом спробою дискредитувати співробітництво України з фондом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас