"Київенерго" через борги відключили воду в Мінекономіки, Міносвіти та МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" через борги відключили воду в Мінекономіки, Міносвіти та МВС

Казна та Політика
518
Через борги за теплоенергію ПАТ “Київенерго” 30 травня розпочинає відключати бюджетні організації столиці від гарячого водопостачання. Серед них – університет Шевченка, Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва, Державна фіскальна служба, Мінекономрозвитку і ще 200 інших бюджетних організацій.
Про це повідомляє прес-служба “Київенерго”.
ПАТ” Київенерго “після реалізації всіх процедур щодо врегулювання дебіторської заборгованості за теплоенергію починає відключати бюджетні організації столиці від гарячого водопостачання”, – йдеться в повідомленні.
Серед найбільших боржників, яким вже в найближчі дні може бути відключена гаряча вода – 110 установ і організацій, що фінансуються з державного бюджету, а також близько 90 установ, фінансування яких здійснюється з місцевого бюджету.
“Загальна заборгованість бюджетних установ і організацій на 1 травня склала 206 000 000 гривень. За 4 місяці вона зросла майже в 3 рази”, – говорять в “Київенерго”.
За даними компанії, борг за тепло установ і організацій, що фінансуються з держбюджету, на 1 травня склав 146,4 мільйона гривень, а борг установ і організацій, що фінансуються з міського та районних бюджетів столиці – 59,5 мільйона гривень.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас