Суд зняв арешт з майна Бахматюка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зняв арешт з майна Бахматюка

Кримінал
744
Печерський районний суд Києва зняв арешт з майна власника одного з найбільших аграрних виробників України «Укрлендфармінг», а також власника двох неплатоспроможних банків Олега Бахматюка, накладений рішенням суду за позовом Національного банку України.
Згідно з рішенням суду від 26 травня, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень, суд скасовує заходи забезпечення позову, вжиті ухвалою суду від 12 травня за позовом НБУ про стягнення заборгованості, і знімає арешт з рухомого і нерухомого майна.
«З огляду на те, що відповідач не є учасником вказаних позивачем підприємств, у нього відсутні корпоративні права даних підприємств, а позивачем не подано доказів зворотного, що не конкретизовано розмір частки відповідача в статутному капіталі підприємств, суд прийшов до висновку, що є всі підстави для скасування заходів забезпечення позову », – йдеться в рішенні суду.
Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва задовольнив заяву Національного банку України і наклав арешт на все рухоме і нерухоме майно, що належить власнику одного з найбільших аграрних виробників України «Укрлендфармінг», а також власнику двох неплатоспроможних банків Олегу Бахматюку.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас