Прем'єр очікує зростання надходжень від митниці на 20% за рахунок ліквідації бар'єрів при оформленні вантажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр очікує зростання надходжень від митниці на 20% за рахунок ліквідації бар'єрів при оформленні вантажів

Казна та Політика
195
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман очікує збільшення на 20% надходжень від митної служби до державного бюджету України за рахунок ліквідації бар’єрів при експортно-імпортному оформленні вантажів.
Такий прогноз він дав під час зустрічі з промисловцями в Києві в п’ятницю.
“Ми можемо отримати 20% -е зростання. Чи не менше … за рахунок рівних умов при оформленні, прозорих умов визначення вартості товару … Питання наведення порядку на митниці – один із пріоритетних”, – сказав В.Гройсман.
Прем’єр підкреслив, що в четвер Кабінет міністрів прийняв рішення, яким обмежила втручання силових відомств у процес оформлення вантажів на митниці.
“Ви знаєте, яка була ситуація з тими ж горіхами … Компанія намагалася оформити вантаж, але їй показували лист, наприклад, від СБУ про те, що у неї не все в порядку. І це” не все в порядку “могло тривати до безкінечності – поки не заплатять хабар … за оцінками незалежних експертів за одну машину “тіньовики” отримували $8-12 тис.”, – сказав він.
В.Гройсман підкреслив, що така практика буде припинена.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас