Авгієві стайні: Нефьодов анонсував розкриття тендерних схем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авгієві стайні: Нефьодов анонсував розкриття тендерних схем

Казна та Політика
1602
За допомогою електронної системи ProZorro закупівлі за бюджетні кошти в Україні стануть прозорими, що дозволить побачити всі порушення і зловживання, які раніше були приховані.
Про це написав заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.
“Реформа державних закупівель в Україні ще не завершена, вона знаходиться в самому розпалі. Так, ми успішно завершили пілотний проект і реалізували першу хвилю повного переходу на ProZorro з 1 квітня 2016 року. Друга хвиля переходу почнеться 1 серпня, і до кінця цього року всі державні тендери в країні будуть переведені в електронний формат. Але це не означає автоматичного завершення реформи. це тільки завершення її першої частини. Ми зробимо прозорими закупівлі за бюджетні кошти, і зможемо побачити всі порушення і зловживання, які раніше були приховані. І нам всім разом потрібно чистити ці авгієві стайні “, – вважає чиновник.
Він зазначив, що розробники роблять все можливе, щоб зробити повний перехід на електронну систему ProZorro максимально простим і зручним. “І, в кінцевому підсумку, зробити роботу простішою і ефективнішою”, – сказав Максим Нефьодов.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас