США дадуть $5,6 мільйона на просування українського експорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США дадуть $5,6 мільйона на просування українського експорту

Казна та Політика
268
Уряд США в 2016 році виділить 5,6 млн доларів на просування експорту товарів з України.
Про це під час брифінгу в Києві повідомила президент фонду Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон.
“Бюджет на такі заходи складе 5,6 млн дол”, – сказала Джонсон.
При цьому, за словами присутньої на брифінгу заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Наталії Микольської, в рамках співпраці з фондом в цьому році планується проведення в Канаді двох окремих заходів економічного форуму і фешн-показу.
“Ми проведемо в цьому році канадсько-український економічний форум в Торонто, метою якого буде просування експорту товарів з України. На цьому заході ми презентуємо ті унікальні товари, які виробляються тільки в Україні. Крім цього, ми хочемо в Канаді провести фешн-показ наших модельєрів “, – сказала Микольська.
Ярослава Джонсон також зазначила, що фонд, який вона представляє, вже надав допомогу на 4,4 млн дол. соціально орієнтованого бізнесу в Україні. Також організація фінансувала електронний майданчик держзакупівель ProZorro на стадії проектування цієї платформи.
“Ми горді тим, що змогли надати допомогу на 4,4 млн дол. Соціально орієнтованого бізнесу в Україні. Також ми горді тим, що саме ми фінансували електронний майданчик держзакупівель ProZorro ще на стадії проектування цієї платформи”, – сказала президент фонду.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас