Apple збирається випустити в 2016 році до 78 млн iPhone 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple збирається випустити в 2016 році до 78 млн iPhone 7

Технології&Авто
555
Цієї весни Apple повідомила про перший за останні 13 років падіння продажів своєї продукції. На початку 2016 року компанії вдалося реалізувати всього 51,2 млн смартфонів, що на 16% менше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. У зв’язку з цим зазвучали розмови про те, що бренд Apple втрачає свою привабливість для споживачів, а деякі експерти навіть висловлювали думку, що часи iPhone пройшли.
Відомий аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), наприклад, упевнений, що в поточному році продажі смартфонів продовжать падати, причому тенденцію, на його погляд, не зможе змінити і нова модель iPhone 7. Однак у самій Apple інший погляд на ситуацію.
Тайванське видання Economic Daily повідомило, що корпорація розмістила у своїх постачальників замовлення на 72-78 млн одиниць iPhone 7. Такі обсяги не просто перевершують оцінки аналітиків, які вважають, що в цьому році Apple випустить не більше 65 млн пристроїв. Якщо дана інформація буде відповідати дійсності, то це замовлення стане найбільшим за останні два роки. Компанія явно розраховує на величезний попит.
Відзначимо також, що за складання нових смартфонів буде відповідати Foxconn, крім того, в цьому процесі візьме участь і Pegatron. При цьому обидві компанії займуться ще й виробництвом подвійних камер і скляних корпусів для iPhone 7. Ринок зреагував на повідомлення про рекордний замовленні моментально. Акції Foxconn і Pegatron подорожчали на 4,7% і 10% відповідно.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас