Skype вводить обмеження на обсяг переданих файлів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype вводить обмеження на обсяг переданих файлів

Технології&Авто
1685
На офіційному сайті техпідтримки популярного VoIP-сервісу Skype повідомляється про зміни в алгоритмі обміну файлів між користувачами.
Гарна новина полягає в тому, що відтепер всі передані через Skype файли будуть синхронізуватися з усіма пристроями користувача. На практиці це означає, що якщо вам, скажімо, передали файл на настільний клієнт Skype, то ви також зможете отримати до нього доступ зі смартфона або планшета, попередньо увійшовши в свій аккаунт з цих пристроїв. Крім того, тепер всі отримані елементи завантажуються на сервер, де зберігаються протягом 30 днів.
Погана новина ж новина полягає в тому, що тепер максимальний розмір файлів, що передаються складає всього 100 Мбайт. Якщо користувач спробує передати файл більшого розміру, то тут же побачить повідомлення про помилку. З цієї ситуації є, щонайменше, два виходи: або розбити файл на кілька архівів по 100 Мбайт і відправити їх адресату окремо, або скористатися послугами хмарного сховища Microsoft OneDrive.
Між тим, станом на на початок травня, число завантажень різних версій додатка Skype для мобільних пристроїв перевищило один мільярд. На досягнення цього результату пішло сім років, якщо приймати за точку відліку запуску першого додатка Skype для iPhone.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас