Moody's знизило рейтинги Deutsche Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's знизило рейтинги Deutsche Bank

Фондовий ринок
200
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s знизило довгостроковий депозитний рейтинг Deutsche Bank до “A3” з “A2”, рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу банку до “Baa2” з “Baa1” і базову оцінку кредитоспроможності до “ba1” з “baa3”.
Згідно з повідомленням агентства, Moody’s також знизило оцінку ризику контрагента до “А3 (CR)” з “A2 (CR)”, короткострокові рейтинги Deutsche Bank і оцінки ризику контрагента – до рівня “Prime-2” з “Prime-1” і “Prime -2 (CR) “з” Prime-1 (CR) “відповідно. Прогноз за всіма рейтингами стабільний.
Дана рейтингова дія відображає зростаючі проблеми, з якими стикається Deutsche Bank в досягненні свого стратегічного плану до 2020 року, пояснює агентство.
“Нова команда менеджерів Deutsche Bank працює дисципліновано, але проблеми збільшуються, зменшуючи операційну гнучкість банку”, – заявляє старший віце-президент Moody’s Пітер Нербі.
Стабільний прогноз по рейтингах відображає потенційні довгострокові вигоди для кредиторів Deutsche Bank від плану п’ятирічної стратегії. Він також відображає дії, вжиті командою управління банку для збереження капіталу і ліквідності в процесі реструктуризації.
Deutsche Bank – найбільший за розміром активів банк Німеччини, заснований в 1870 році. Чистий збиток за 2015 рік склав 6,772 млрд євро проти прибутку роком раніше на рівні 1,691 млрд євро. Це перший річний збиток банку з 2008 року.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас