Гройсман повідомив, що потрібно для збільшення зарплат і підвищення рівня життя українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман повідомив, що потрібно для збільшення зарплат і підвищення рівня життя українців

Казна та Політика
4179
Уряд України планує розвивати національну економіку, що дозволить підняти зарплати і соцстандарти в країні.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.
“Як я і обіцяв, минулого тижня ми презентували операційний план дій уряду, який ставить дуже чіткі завдання перед кожним міністерством і кожним міністром, що потрібно зробити для того, щоб ситуація в країні змінювалася. Найголовнішим завданням, яке стоїть в цьому операційниому плані і є пріоритетом для уряду – ми всі чітко розуміємо, що наше головне завдання – це підвищити якість і стандарти життя українців. Насправді цей план дає нам можливість стабілізувати ситуацію і розвивати економіку. Ми розуміємо, що підвищувати соціальні стандарти, підвищувати заробітну плату можна тільки тоді, коли ми будемо розвивати національну економіку. Це нові робочі місця, це виробництва, це сфера послуг і все, що пов’язано з білою і гідною заробітною платою. Це, врешті-решт, і відрізняє нас від популістів, які всім і все обіцяють, але, на жаль, ніколи в житті не говорили нікому, яким чином це можна зробити “, – сказав він.
Гройсман зазначив, що план уряду “дуже чітко показує, як ми будемо підтримувати національну економіку і забезпечувати макроекономічну стабілізацію”.
“Ми розуміємо, що нам потрібно прибирати будь-які перешкоди, які заважають сьогодні розвитку українського бізнесу, українських підприємців. Ми і далі будемо робити дерегуляцію, прибирати абсурдні інспекції, абсурдні дозволи для того, щоб бізнес міг абсолютно вільно розвиватися, створювати нові робочі місця, розвивати національну економіку. Економіка виробляє національний продукт, бізнес платить податки. Ці податки нам потрібно справедливо розподілити так, щоб Україна розвивалася, а всі незахищені люди в нашій країні були захищеними “, – підсумував прем’єр.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас