Керівника "Аграрного фонду" відсторонили за крадіжку цукру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівника "Аграрного фонду" відсторонили за крадіжку цукру

Кримінал
443
Виконуючий обов’язки керівника державного спеціального бюджетного установи (ДОБУ) “Аграрний фонд” Олег Липовий відсторонений від роботи у зв’язку з випадками крадіжки цукру зі складів установи в великих обсягах, повідомив міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий в ході Години запитань до уряду у Верховній Раді.
“У державній бюджетній установі на даний момент немає керівника. Виконуючий обов’язки керівника пан Липовий в контексті подій, які відбулися, відсторонений від своїх обов’язків”, – сказав міністр.
Відповідаючи на репліку депутата від партії “Блок Петра Порошенка” Володимира Мельниченка, в якій він заявив про поширення інформації про призначення на посаду керівника “Аграрного фонду” Олександра Непочатова (колишній заступник начальника відділу контролю та економічної безпеки підприємства за форвардними закупівлями, публічного акціонерного товариства “ Аграрний фонд”), міністр зазначив, що не уповноважений приймати кадрові рішення по цій установі.
“Міністр АПК не може призначати цих осіб, тому що компетенція за призначенням цих осіб – це рішення Кабінету міністрів. Кабінет міністрів прийме відповідне рішення, після цього ми будемо аналізувати його ефективність”, – сказав Кутовий.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас