Apple Pencil можна буде використовувати як джойстик для комп'ютера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pencil можна буде використовувати як джойстик для комп'ютера

Технології&Авто
280
Здається, що у Apple великі плани на використання стилуса Pencil в своїх майбутніх продуктах.
Нагадаємо, що аксесуар був вперше представлений минулого року разом з 12,9-дюймовим планшетним комп’ютером iPad Pro.
Минулого місяця було опубліковано патент, в якому йшлося, що Apple Pencil нового покоління оснастять сканером відбитків пальців і змінними насадками. Цього тижня американське бюро реєстрації патентів і товарних знаків опублікувало нову заявку на патент від компанії Apple, в якому описується трекпад Magic Trackpad нового покоління, що підтримує роботу зі стилусом Pencil.
Трекпад зможе розпізнавати силу натискань Pencil. При цьому стилус працюватиме в двох режимах: сенсорному та інерційному. Перший передбачає просте малювання на поверхні трекпеда, а ось інерційний метод передбачає бездротову передачу даних, коли стилус використовується як джойстик. Наприклад, користувач може обертати Pencil навколо своєї осі, повертаючи тим самим 3D-модель якогось об’єкта на екрані комп’ютера. Також можна повертати зображення, нахиляючи стилус.
У патенті йдеться, що Pencil зможе замінити джойстик в іграх. Наприклад, користувач буде використовувати стилус в якості меча, молотка та іншої зброї. Також у документі зазначено, що стилус буде працювати в парі з новою версією GarageBand, виступати в якості диригентської або барабанної палички та інших музичних інструментів, а також миші для управління курсором.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас