У Uber з'явилася можливість стежити за пересуванням членів сім'ї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Uber з'явилася можливість стежити за пересуванням членів сім'ї

Технології&Авто
323
Користувачі Uber тепер можуть відслідковувати поїздки членів сім’ї в реальному часі. Кожен раз, коли один з членів сім’ї буде починати поїздку, автор сімейного аккаунта буде отримувати повідомлення: при натисканні на нього буде відкриватися карта, на якій буде відображатися рух автомобіля. Так користувачі зможуть стежити за тим, щоб водії не з’їжджали з призначеного маршруту.
У Uber вже присутня можливість ділитися поїздками в реальному часі, проте користувач повинен сам вибрати функцію і людину, з якою він хоче поділитися маршрутом. Тепер же трекер буде самостійно відправляти карту поїздки тому члену сім’ї, який створив акаунт.
Сімейні акаунти з’явилася в Uber два місяці тому. Вони дозволяють об’єднувати до десяти чоловік в один профіль і виробляти з нього оплату за всі поїздки. При цьому користувач завжди може запросити друга, який, можливо, захоче сплатити його поїздку. Якщо раніше Uber надихала користувачів на подібні дії, то тепер можливість стежити за поїздкою може відбити у людини будь-яке бажання приєднуватися до сімейного акаунту.
З одного боку, нова можливість Uber може не всім сподобатися, якщо користувачі не хочуть ділитися кожним своїм маршрутом. З іншого боку, завжди є можливість вибрати інший спосіб оплати і припинити стеження. Втім, нова функція спрямована саме на сімейні акаунти, тому вона швидше призначена для того, щоб турботливі батьки могли більш ретельно стежити за своїми дітьми.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас