Google показала концепт нової VR-гарнітури (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google показала концепт нової VR-гарнітури (відео)

Технології&Авто
297
На щорічній конференції I / O компанія Google представила концепт нового пристрою віртуальної реальності. Новинка вийде в складі нової платформи Daydream. Як і у випадку з Android, компанія буде співпрацювати з іншими виробниками для випуску пристроїв на Daydream. Серед них виявилися добре відомі HTC, Samsung, LG, Asus, Xiaomi, Alcatel і Huawei. Незважаючи на те, що в мережі ходили чутки про повністю автономний VR-девайс від Google, для роботи новинки буде потрібно смартфон.
Смартфон утримується в слоті на передній частині пристрою. Дизайн новинки нагадує Samsung Gear VR, але при цьому гарнітура буде підтримувати набагато більше моделей смартфонів. Google Daydream VR отримає контролер для взаємодії у віртуальній реальності.
Крім співпраці з виробниками смартфонів, Google планує отримати підтримку від компаній ARM, Qualcomm, MediaTek і Imagination Technologies. За розробку програмного забезпечення для Daydream відповідатимуть HBO, Ubisoft, і NBA
Вартість новинки, як і дизайн, залишаються під питанням. Нова інформація про Google Daydream VR з’явиться протягом декількох місяців.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас