Microsoft випустила велике оновлення для Windows 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустила велике оновлення для Windows 7

Технології&Авто
1853
Як би Microsoft не старалася переконати користувачів перейти на Windows 10, майже на половині пристроїв досі встановлена версія Windows 7. Більш того, і зараз можна купити ПК з попередньо встановленою ОС Windows 7 Professional. При цьому останнє оновлення Service Pack 1 вийшло аж у 2011 році, а сама Microsoft заявила, що SP 2 цієї статті не буде.
За ці довгі п’ять років накопичилося кілька невеликих оновлень, що виправляють ряд помилок і підвищують стабільність і безпеку роботи системи. Їх послідовна установка на новий комп’ютер вже стала процесом тривалим і малоприємним. Microsoft вирішила не залишати це без уваги і днями представила «Convenience rollup update».
Дане велике кумулятивне оновлення не є обов’язковим і недоступно в центрі Windows Update, так що скачати його при необхідності доведеться самостійно. Розмір версії для 32-розрядної редакції операційної системи становить 316 Мбайт, а для 64-розрядної – 477 Мбайт.
Також Microsoft повідомила про намір випускати для Windows 7 і 8.1 щомісячні оновлення, не пов’язані з безпекою. Вони вже будуть скачиватися автоматично.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас