Roshen готовий розглянути всі пропозиції щодо продажу російських активів, - гендиректор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen готовий розглянути всі пропозиції щодо продажу російських активів, - гендиректор

Фондовий ринок
188
Кондитерська корпорація Roshen продовжує вести переговори про продаж своїх російських активів в Липецькій області РФ і готова розглядати всі пропозиції від зацікавлених сторін.
“Ми ведемо переговори з усіма, і зі “Слов’янкою” в тому числі. Серйозно зацікавлених компаній в покупці фабрики, які готові платити гроші завтра, в Росії не існує. Але ми готові розглядати всі пропозиції, які нам надійдуть”, – повідомив гендиректор Roshen В’ячеслав Москалевський.
За його словами, вартість російських активів оцінюється в $ 220 млн.
Він додав, що інформація в російських ЗМІ про продаж Липецької фабрики кондитерському об’єднанню “Слов’янка” не зовсім коректна, оскільки переговори з цією компанією ведуться вже більше півтора року, але безрезультатно.
В.Москалевського вважає, що мета таких повідомлень в ЗМІ – дізнатися вартість активів корпорації Roshen.
“Голова ради директорів холдингу “Об’єднані кондитери” Сергій Носенко, використовуючи журналістів, намагається з’ясувати, чи ведуться переговори з продажу фабрики і за якою ціною. Якщо його це цікавить, то він повинен назвати свою ціну і зробити пропозицію, а ми її обговоримо» , – додав гендиректор Roshen.
Раніше російська газета “Коммерсант” з посиланням на свої джерела повідомила про можливий продаж Липецької фабрики кондитерському об’єднанню “Слов’янка” за $100 млн.
У квітні 2016 керуючий директор інвестгрупи ICU, яка виступає одним з фінансових радників з продажу корпорації Roshen, Макар Пасенюк повідомив, що Липецька фабрика корпорації Roshen може бути продана в найближчі кілька місяців.
Петро Порошенко після вступу на посаду президента України заявляв про намір продати свої активи. У січні 2016 року він заявив про підписання договору, за яким передав свою частку в Roshen в незалежний “сліпий” траст.
Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) І дві Вінницькі кондитерські фабрики, ПАТ “Вінницький молочний завод” Рошен “, Літинський племзавод (обидва – Вінницька обл.), а також Липецьку фабрику “Рошен” (РФ), Клайпеди кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас